Google my business hulp

Wat is Google Bedrijfsprofiel (oftewel Google Mijn Bedrijf)?

Google Bedrijfsprofiel is een gratis bedrijfsvermelding van Google. Hiermee kunt u details en foto’s van uw bedrijf verstrekken, inclusief uw locatie, services en producten.

Het maken van dit gratis profiel is een geweldige manier om uw zichtbaarheid in Google-services te vergroten. Informatie uit uw Google Bedrijfsprofiel kan worden weergegeven in Google Zoeken, Google Maps en Google Shopping.

Google Bedrijfsprofiel is alleen beschikbaar voor bedrijven die contact hebben met klanten . Dit omvat bedrijven met een fysieke locatie (zoals een restaurant of winkel) en bedrijven die diensten verlenen door klanten op andere locaties te ontmoeten (zoals adviseurs of loodgieters).

Als u een alleen-online bedrijf heeft, moet u zich houden aan andere Google-tools zoals Google Ads en Google Analytics .

Hoe neem ik contact op met Google my BusinessHoe verzamel je goede Google reviewsHoe wijzig ik mijn Google Mijn Bedrijf-logo?
[2022] Google Mijn Bedrijf-inzichten (GMB) interpreterenStapsgewijze handleiding – uw Google Mijn Bedrijf-profiel claimen en invullenHeeft het verplaatsen van uw bedrijf invloed op de google ranglijst?
 Een bedrijf toevoegen aan Google Maps zonder adresClient id van Google vindenHoe stel je Google mijn Bedrijf in?