Over Google my business hulp

in 2018 viel het ons op dat Google My Business steeds meer mogelijkheden begon te krijgen. Je kon kaarten toevoegen, tags toevoegen en uitgebreidere teksten plaatsen. Uit nieuwsgierigheid gingen we het een en ander testen.

Zo kwamen we er bij Google My Business of Google mijn bedrijf erachter dat het effect van deze relatief makkelijke aanpassingen enorm was. Echter werd hier vrijwel niet, op een paar specialistische forums na, over geschreven. Dit hebben we uitgebouwd en wat breder getest om vragen te krijgen op antwoorden zoals; werkt dit voor iedereen? Hoeveel tijd kost het en wat levert het op en welke keywords en tags moeten we gebruiken. Wat bleek was dat lang niet alle woorden evenveel effect hadden.

Na 1 jaar testen en proberen kwamen we er bij Google My Business hulp erachter; hier moeten we bedrijven bij helpen. Niet de grote bedrijven. Maar juist de bedrijven met 1 tot 10 locaties. Het vergt namelijk wel wat kennis om de juiste knopjes en schakels om te zetten. Wij hebben dit inmiddels voor meer dan 100 locaties gedaan. Waardoor wij goed en snel weten wat wel en wat niet werkt op Google My Business.

Daarnaast zijn we gaan uitbreiden van enkel locatie optimalisatie naar review beheer. Inmiddels voor 15 klanten ook het review beheer. Hier hebben wij 2 experts voor zitten die weten hoe je hiermee om moet gaan.

Wil je hulp met Google My Business?


Vul onderstaande formulier in en we zullen binnen 12 uur contact met je opnemen.