Google Mijn bedrijf Lokaal

In de afgelopen maand zijn er naar schatting 16.600.000 zoekopdrachten naar ‘eten bij mij in de buurt’ gedaan. Maar genoeg over mijn browsegeschiedenis tijdens de maaltijd (sorry, ik kon het niet laten). Alle grappen terzijde, dit is een echte geschatte stat van Google Keyword Planner in de Verenigde Staten. Wanneer u de zoektrend ‘bij mij in de buurt’ uitbreidt naar andere bedrijfstakken, krijgt u een vrij duidelijk beeld dat mensen op zoek zijn naar lokale bedrijven en dat het belangrijk is dat uw organisatie prioriteit geeft aan gevonden worden.

Het maken van bedrijfsvermeldingen via Google (via Google Mijn Bedrijf ) is een geweldige manier om in meer lokale zoekopdrachten te verschijnen. Deze boost voor uw lokale SEO zal u effectief meer bezoekers, telefoontjes en webbezoeken van klanten in uw gemeenschap opleveren.

Maar wat is de echte impact en hoe ga je aan de slag?

We hebben dit artikel gemaakt als een one-stop-shop om aan de slag te gaan met Google Mijn Bedrijf-vermeldingen. Genieten!

Een zaak voor lokaal zoeken

Of het nu via mobiele apparaten, desktops of spraakgestuurde apparaten is, we zijn voortdurend op zoek naar antwoorden via Google. Transactionele, informatieve en navigatiezoekopdrachten die in zoekmachines zijn ingevoerd, zijn exponentieel gegroeid en lokale bedrijven slaan aan. Als het gaat om lokale zoekopdrachten , zijn hier enkele opvallende statistieken die u zullen helpen de waarde te bewijzen van het investeren van tijd in uw lokale SEO-spel:

  • 46% van alle Google-zoekopdrachten zijn lokaal ( GoGulf )
  • Mobiele zoekopdrachten ‘Waar te koop’ en ‘bij mij in de buurt’ zijn de afgelopen twee jaar met meer dan 200% toegenomen ( Google )
  • Meer dan 50% van de zoekopdrachten ‘bij mij in de buurt’ resulteerden in een fysiek winkelbezoek ( MediaPost )
  • 48,6% van alle Amerikaanse Google-zoekopdrachten werden opgelost zonder een klik ( SparkToro )
Lokaal gerichte marketingHoe verzamel je goede Google reviewsHoe schrijf je het beste een Google Mijn Bedrijf-beschrijving
De ultieme beschrijving voor uw Google mijn bedrijf vermeldingt is Google Mijn Bedrijf en waarom heb ik het nodig?Hoe stel je Google mijn Bedrijf in?