Contact

Contact met Google my Business

Hieronder kan u direct met een van de specialisten contact opnemen. Wil je rechtstreeks met Google contact opnemen kan dat via de onderstaande informatie

  Door enorme drukte bij Google is het lastig contact op te nemen voor “gratis” diensten zoals google mijn bedrijf. Wij adviseren daarom specialistische bureau’s zoals. www.klantvast.nl. Klantvast is gespecialiseerd in Google mijn bedrijf. Let wel op, zijn zullen hier een bedrag voor rekenen. Geen zorgen u zult ten alle tijden eerste en kosten specificatie krijgen van klantvast. Dus vragen is bij klantvast, vrijblijvend.

  Hoe u online en telefonisch contact kunt opnemen met Google Mijn Bedrijf-ondersteuning

  Google my business contact opnemen

  Bij het verifiëren en corrigeren van Google Mijn Bedrijf-vermeldingen (GMB) is het in 2019 niet zo gebruikelijk om problemen tegen te komen – de meest voorkomende problemen zijn na bijna een decennium verholpen. Af en toe loop je echter tegen een muur aan en de geautomatiseerde systemen laten je niet verder gaan. Als u deze pagina heeft gevonden, bevindt u zich op dit moment waarschijnlijk in een van die situaties. Als de robots niet werken, moet je terugvallen op mensen en dat is waar de telefonische en online ondersteuning van Google Mijn Bedrijf een rol spelen.

  Houd er rekening mee dat Google in de loop der jaren vaak koppelingen en telefoonnummers voor ondersteuningsformulieren heeft gewijzigd/uitgeschakeld om (naar ik aanneem) hun ondersteuningsvolumes te verminderen. Vanaf 2019 werken de onderstaande methoden. Als ze niet meer werken, zullen we ons best doen om dit bij te werken met eventuele wijzigingen of nieuwe beschikbare ondersteuningsmethoden.

  Contact opnemen met Google Mijn Bedrijf

  1. Bel Google Mijn Bedrijf-ondersteuning

  Een van de beste manieren om een ​​GMB-probleem snel op te lossen, is via hun telefonische ondersteuning. Het kan zijn dat je een tijdje in de wachtrij moet wachten, maar je krijgt een echte persoon te spreken die de macht heeft om veel veelvoorkomende problemen met vermeldingen of het verificatieproces onmiddellijk op te lossen.

  Google Mijn Bedrijf-telefoonnummer: 1 (844) 491-9665

  Telefonische ondersteuning is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur EST. Ik zou aanraden om eerder dan later te bellen, omdat de wachttijden in de loop van de dag alleen maar erger worden. Met dit nummer krijgt u telefonisch contact met een medewerker van het ondersteuningsteam van Google in India of periodiek hun kantoor in Ann Arbor, Michigan.

  2. Krijg GMB-ondersteuning om u te bellen / e-mailen

  Google verandert voortdurend hoe ze u toegang geven tot ondersteuning, en lange tijd was de enige manier om iemand van Google aan de telefoon te krijgen, een terugbelverzoek via de Google Mijn Bedrijf-site. Als Google om de een of andere reden van gedachten verandert over het hebben van een openbaar telefoonnummer om te bellen, probeer dan deze methode om een ​​terugbelverzoek te doen.

  1. Log in op uw GMB-account

  Google my business contact opnemen

  Ga naar Google.com/Business en klik op de knop ‘Aanmelden’. Voer het e-mailadres en wachtwoord van het account in voor het GMB-account dat de vermelding(en) beheert waarover u een vraag stelt, ofwel vermeldingen die u probeert te verifiëren of die u al heeft geverifieerd.

  Als u contact opneemt met ondersteuning over een vermelding die niet aan uw account is gekoppeld of waarvan u niet de eigenaar bent, zult u waarschijnlijk problemen ondervinden bij het krijgen van hulp en moet u het proces opnieuw doen.

  2. Ga naar deze Google Mijn Bedrijf Help-URL

  https://support.google.com/business/contact/business_other_problem

  Klik op de bovenstaande link en je zou op een ondersteuningsformulier moeten komen dat er als volgt uitziet:

  Google my business contact opnemen

  Deze link is naar het algemene helpformulier voor GMB. Google biedt een aantal andere, meer specifieke vormen en processen voor andere, meer algemene problemen. Hier zijn de links naar de andere formulieren voor ondersteuning van veelvoorkomende problemen:

  3. Vul het Google Mijn Bedrijf-ondersteuningsformulier in

  Dit zijn de belangrijkste vragen die u wordt gesteld om het ondersteuningsaanvraagformulier in te vullen:

  Wat is uw relatie met het bedrijf?
  Ze willen weten of u de eigenaar, een werknemer, vriend/familielid of een bureau bent dat optreedt namens de eigenaar.

  Hoe wilt u dat een Google-expert reageert?
  De opties zijn bellen, e-mailen of ‘hun keuze’ (de ondersteuningsvertegenwoordiger van Google bepaalt of ze u willen bellen of e-mailen). Ik raad de beloptie aan, omdat dit doorgaans de snelste manier is om uw probleem op te lossen.

  Bedrijfsnaam

  Bedrijfsadres
  Als u meerdere locaties heeft, controleer dan nogmaals of u de informatie voor de juiste vermelding selecteert. Een verwisseling hier kan een hele grote puinhoop veroorzaken.

  Wat is de openbare URL of ‘Maps-link’ voor uw bedrijfspagina?
  Bekijk de onderstaande schermafbeelding om te zien hoe u dit kunt krijgen

  Wat is uw bedrijfswebsite?

  Beschrijf uw probleem
  Leg het probleem uit dat u probeert op te lossen en geef enkele details over het probleem dat u tegenkomt of de gewenste oplossing die u zoekt om een ​​probleem op te lossen.

  Gerelateerde Case-ID(‘s)
  Als u eerder contact heeft opgenomen met Google over dit probleem, heeft u een Case-ID ontvangen. Plak die informatie hier zodat de ondersteuningsmedewerker ernaar kan verwijzen.

  Hoe u de openbare URL/Maps-link voor een GMB-ondersteuningsverzoek kunt krijgen

  Google is op zoek naar een directe link naar de exacte vermelding waarbij u hulp nodig heeft. Ga naar maps.google.com en zoek naar uw bedrijfsvermelding. Zodra u het in de lijst vindt, klikt u op de vermelding om de details te bekijken. Kopieer daarna de volledige URL in de adresbalk van uw browser en ga terug om die in het formulier te plakken.

  Google my business contact opnemen

  U zou alleen uw bedrijfsvermelding moeten zien geselecteerd. Als u een lijst met andere bedrijven ziet, moet u op de juiste klikken voordat u de URL kopieert.

  4. Wacht tot Google-ondersteuning u terugbelt

  U zou vrij snel een telefoontje moeten krijgen, afhankelijk van het aantal ondersteuningsverzoeken waarmee Google momenteel te maken heeft. Ondersteuning is alleen geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur EST, dus als u buiten kantooruren een aanvraag indient, wordt u de volgende dag tijdens de aangegeven uren gebeld. Ik stel voor om minstens een paar uur voordat ze sluiten een telefoontje aan te vragen en ervoor te zorgen dat je binnen die tijd beschikbaar bent om op te halen.

  3. Google Mijn Bedrijf Social Media Ondersteuning (Facebook & Twitter)

  U kunt nu Google Mijn Bedrijf-ondersteuning aanvragen via hun officiële sociale-mediakanalen op Facebook en Twitter. Ik zou dit alleen aanraden voor algemene vragen en eenvoudige vragen, omdat alles wat te maken heeft met vermeldingsverificatie/eigendom/etc. waarschijnlijk wordt teruggestuurd naar de ondersteuningsformulieren waar uw informatie gemakkelijk kan worden geverifieerd.

  Voor een aanvraag via de social media pagina’s kunt u binnen 24-48 uur een reactie verwachten.

  Facebook

  Google Mijn Bedrijf Facebook-pagina ( https://www.facebook.com/GoogleMyBusiness/ ). Gebruik de berichtenfunctie om een ​​supportverzoek te versturen.

  Twitter

  Google Mijn Bedrijf Twitter-account @GoogleSmallBiz ( https://twitter.com/GoogleSmallBiz ). Hun directe berichten staan ​​open voor iedereen zodat je privé vragen kunt stellen.

  4. Community-ondersteuningsforum

  Als u algemene vragen heeft over lokale SEO en uw Google Mijn Bedrijf-vermeldingen, kunt u het Google Mijn Bedrijf-forum gebruiken op de Google Advertiser Community-site. Er zijn geen Google-vertegenwoordigers aanwezig op het forum, dus als u hulp nodig heeft van een Google-teamlid, moet u een van de bovenstaande methoden gebruiken om contact met hen op te nemen.

  Dit is puur voor community-gebaseerde ondersteuning en suggesties. Geweldige plek om rond te hangen als je op zoek bent naar feedback van andere lokale SEO’s en inzicht wilt krijgen in algoritme-updates, SERP-ontwerp / functiewijzigingen, enz.

  5. Hulp nodig bij een lokale SEO-campagne? Praat tegen ons

  Loganix is ​​al bijna 8 jaar toonaangevend op het gebied van lokale SEO-services. We werken samen met bureaus over de hele wereld om citatieopbouw, audits, opruimingen en volledig beheerde lokale SEO-campagnes af te handelen. Onze lokale SEO-campagnes dekken alles: on-site SEO, citatieopbouw, GMB-lijstoptimalisatie, copywriting en linkbuilding.

  Als u hulp nodig heeft bij een lokale zoekcampagne, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag waar we kunnen.

  Waar Google Mijn Bedrijf-ondersteuning u mee kan helpen

  Verificaties van vermeldingen, briefkaart is niet aangekomen

  Het verifiëren van een Google Mijn Bedrijf-vermelding omvat het maken van een account, het toevoegen van uw bedrijfsgegevens en het verifiëren van uw vermelding via een van de aangeboden opties. Soms is dit zo simpel als een telefonische verificatie (gebruikelijk voor oudere, gevestigde bedrijven) waarbij een geautomatiseerd systeem uw bedrijfsnummer belt en u een verificatiecode geeft die u op de Google Mijn Bedrijf-site moet invoeren. Meestal ontvangt u echter een briefkaart per post naar het adres van uw vermelding met een pincode erop om weer toegang te krijgen tot uw account.

  Als u een telefoontje heeft aangevraagd en deze nooit heeft ontvangen, of als u een briefkaart heeft aangevraagd en deze na enkele weken nog steeds niet is verschenen, moet u contact opnemen met de ondersteuning van Google Mijn Bedrijf om u te helpen verifiëren.

  Dubbele Google Mijn Bedrijf-vermeldingen

  Dubbele vermeldingen zijn gebruikelijk voor gevestigde bedrijven en iets dat we als SEO-bureau vaak tegenkomen voor onze klanten. Er is mogelijk al een vermelding voor uw bedrijf, maar in plaats van deze te claimen, heeft u een nieuwe gemaakt en geverifieerd, maar nu verschijnt de verkeerde vermelding wanneer mensen naar u zoeken.

  Als u meerdere vermeldingen heeft voor dezelfde locatie, kunt u contact opnemen met Google Mijn Bedrijf-ondersteuning om de vermeldingen te laten verwijderen of samen te voegen.

  Google Mijn Bedrijf-wachtwoord kwijt, accounteigendom wijzigen

  Mensen stellen accounts in en vergeten de hele tijd logins. Google Mijn Bedrijf geeft toegang tot een vermelding van meerdere gebruikers door een machtigingssysteem te gebruiken waarbij een eigenaar en beheerders kunnen zijn. Er kan slechts 1 eigenaar op een vermelding zijn en als u het wachtwoord niet kunt herstellen en geen beheerders hebt, bent u beperkt in wat er in het account kan worden gewijzigd of wie er nog meer aan kan worden toegevoegd.

  De werknemer kan de instelling van de vermelding oorspronkelijk hebben achtergelaten en hun gebruikersnaam/wachtwoord is al lang vergeten voor het gebruikte Google-account. Als u het bedrijf onlangs heeft overgenomen, was de verandering van eigendom op een Google-vermelding waarschijnlijk het laatste waar u aan dacht en nu kunt u geen wijzigingen aanbrengen.

  Als u de eigendomsgegevens van een vermelding wilt wijzigen, neemt u contact op met Google Mijn Bedrijf-ondersteuning. Zij kunnen u en de vermelding helpen verifiëren en de vereiste wijzigingen aanbrengen.