Een Google-bedrijf verifiëren zonder telefoonnummer

As u een bedrijf wilt opzetten op Google kaarten, moet u het verificatieproces van Google voltooien. Dit wordt gedaan om ervoor te zorgen dat uw bedrijf een echte plaats is met een echte locatie en om het creëren van valse bedrijfsvermeldingen door oplichters en andere snode individuen te helpen voorkomen. Als u geen zakelijk telefoonnummer heeft, kunt u uwGoogle mijn bedrijf-vermelding verifiëren via een briefkaart.

1

Vul uw GoogleGoogle mijn bedrijf-vermelding in. Je hebt de bedrijfsnaam, het adres en een telefoonnummer nodig. U kunt voor deze stap uw persoonlijke telefoonnummer gebruiken.

2

Selecteer de verificatieoptie “Per briefkaart”. Controleer uw bedrijfsadres nogmaals op juistheid, aangezien Google u binnen ongeveer twee weken een verificatiebriefkaart stuurt.

3

Keer terug naar uw Google mijn bedrijf-dashboard zodra de ansichtkaart is aangekomen.

4

Voer de pincode op de briefkaart in het vak “Voer uw pincode in” in onder het gedeelte Status van uw vermelding om de verificatie te voltooien.

Mocht het nog niet lukken? laat dan ons jou dan helpen met het claimen van je Google mijn bedrijf. Wij zullen de bovenstaande stappen van je overnemen en zorgen dat jouw bedrijf geclaimd wordt zonder telefoon. Contact opnemen met onze experts doe je het makkelijkste hier