Kan ik een postbus adres gebruiken voor mijn Google-vermelding?

Als u overweegt een bedrijf op te zetten op Google Maps met een postbus, denk dan nog eens goed na. Google staat niet langer toe dat bedrijfseigenaren een bedrijfsvermelding maken via een postbus .

“Maak geen vermeldingen op locaties waar het bedrijf niet fysiek bestaat. Postbussen worden niet beschouwd als nauwkeurige fysieke locaties. Advertenties die met postbusadressen zijn ingediend, worden verwijderd.”

Het lijkt er echter op dat er nog steeds bedrijven op Google Maps staan ​​met een postbus als vestigingsplaats. Het gerucht op straat is dat ze grootvaders zijn geweest in … wat al dan niet waar is. Als het waar is, moet men zich afvragen… Hoe lang zal dit duren?

Wat zal ik doen?

Als uw vermelding momenteel wordt weergegeven op Google Maps en u een postbus voor uw adres gebruikt, heeft u twee opties.

  • Doe niets en blijf uw vermelding bekijken.
  • Wijzig uw postbusadres in een fysiek adres en houd u aan de nieuwe regels van Google.

Dit kan een moeilijke beslissing zijn voor een bedrijfseigenaar met een postbusadres die hoog in de kaartresultaten staat. Onze ervaring leert dat bedrijfseigenaren die een postbus gebruiken en iets op hun plaatspagina wijzigen (zelfs iets onschuldigs als het toevoegen van een foto), hun vermelding in de wacht zetten totdat ze hun postbus wijzigen in een fysiek adres.

Waarschuwing: Als u gebruik maakt van een PO Box en je niet op dit moment een fysiek adres … geen wijzigingen in uw pagina Google Plaats maken … althans nog niet.

Aan de andere kant, als u serieus zaken wilt doen met Google Maps, is het zeker de moeite waard om een ​​kantoorruimte te huren of uw thuisadres als uw vestigingsplaats te gebruiken. Naar mijn bescheiden mening zal het niet lang meer duren voordat Google alle bedrijven met een postbus als bedrijfsadres elimineert.

Kan ik een postbussen enz. of een UPS Store-adres gebruiken voor mijn bedrijf?

Google is slim genoeg om te weten waar alle Mailboxes Etc. en UPS Store zich bevinden. Als ze bedrijven die deze adressen vandaag gebruiken niet verwijderen, zullen ze ze in de zeer nabije toekomst verwijderen.

Ik zou deze kans niet nemen. Als u dat doet, hoeft u uw adres in de toekomst pas opnieuw te wijzigen nadat Google uw vermelding heeft verwijderd. Dit is ongetwijfeld een black hat-techniek.

Wat zijn mijn opties?

Er zijn een paar dingen die u kunt doen om een ​​fysiek adres te krijgen.

  • Gebruik je huisadres.
  • Huur een kantoorruimte in de gemeenschap die je wilt dienen.
  • Vraag een vriend of je zijn/haar kantooradres mag gebruiken in de gemeenschap die je wilt dienen.
  • Vraag een vriend of u zijn/haar thuisadres mag gebruiken voor uw bedrijfsvermelding. (niet sterk aanbevolen)

Google probeert je het leven niet moeilijk te maken. Integendeel, ze proberen zoekers de allerbeste, meest betrouwbare resultaten te bieden. Mijn advies: volg de regels en zorg voor een fysiek adres voor je bedrijf. Het zal zichzelf snel terugbetalen.

Wil je geholpen worden? Laat het ons weten via de chat. Of anders via onze Goolge My Business aanmeld pagina