Boeken knop voor Google my Business

Een eenvoudige boekingsknop voor bedrijven op Google

Heldenmedia van het artikel

Sinds de introductie van  Reserveren bij Google kunnen fitness-, wellness- en schoonheidsbedrijven in de VS klanten hun diensten laten boeken via hun vermelding op Google. Klanten klikken gewoon op de blauwe boekingsknop om een ​​afspraak te maken, een massage in te plannen of een plek in een spin-klasse te reserveren – helemaal goed wanneer ze uw bedrijf online vinden.

Nu voegen we een manier toe voor bedrijfseigenaren om zich rechtstreeks vanuit hun Google Mijn Bedrijf-account aan te melden bij een van onze planningspartners en een boekingsknop toe te voegen aan hun vermelding.

Hoe boekingen uw bedrijf kunnen helpen

Wanneer potentiële klanten online zoeken naar de ideale salon of de perfecte gymles, proberen ze te beslissen welke het beste bij hen past. Met boekingsknoppen kan uw bedrijf zich onderscheiden van de rest. Mensen kunnen in minder dan een minuut rechtstreeks via uw vermelding een afspraak maken en u maakt het ze gemakkelijk om klant te worden. En u kunt snel bijhouden hoeveel boekingen u krijgt via uw Google Mijn Bedrijf-dashboard.

Turners Barber Shop 2.png

Bedrijven in de VS hebben ons al verteld dat ze enthousiast zijn over de boekingsknop. Voor  Glow Yoga & Spa  in San Francisco, CA, heeft een eenvoudig boekingsproces de vrolijke, klantgerichte studiovibe verbeterd waardoor mensen terug blijven komen. De eigenaren van   Turner’s Barber Shop  in Columbus, OH, hebben gehoord dat hun klanten het geweldig vonden om beschikbare plaatsen te zien en hun haarafspraken rechtstreeks via Google Zoeken te boeken. En  Body Works NW  in Lewiston, WA, heeft een gemakkelijkere tijd om hun agenda te beheren wanneer klanten de exacte tijd kunnen plannen die ze willen en zien welke massagetherapeuten beschikbaar zijn.

Hoe het werkt

1. Aanmelden:  Log eerst in op Google Mijn Bedrijf. Als u een account heeft bij een van onze  ondersteunde planningsproviders , is uw boekingsknop automatisch toegevoegd aan uw Google-vermelding. U kunt het bekijken en beginnen met het volgen van uw boekingen. Als je geen account hebt bij een ondersteunde provider, zie je een knop op het hoofdscherm waarin je wordt gevraagd je aan te melden.

boekingen-blogpost-dashboard-kaart (2).jpg

2. Kies uw boekingsaanbieder: Schrijf u in bij een planningsaanbieder uit onze lijst. Zodra u zich heeft ingeschreven, komt uw account in aanmerking voor het accepteren van boekingen via Google. Kom binnen een paar dagen terug om de nieuwe boekingsknop op uw advertentie te zien.

boeken bij google partners

3. Volg uw boekingen: wanneer u weer incheckt met Google Mijn Bedrijf, kunt u al uw boekingen volgen die van Google komen.

bk_dash.png

Deze nieuwe functies worden de komende dagen uitgerold in de VS. Meld u aan bij uw account op google.com/business om ze uit te proberen. We zullen binnenkort de boekingsoptie in andere landen en zakelijke categorieën toevoegen, dus houd ons in de gaten.

Wil je geholpen worden met jou Google mijn bedrijf. Vraag dan via de chat om hulp